SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 3 gün ulusal yas!

3 gün ulusal yas!

A - +

Aksaray Haberleri - 11.10.2015 - 10:48

3 gün ulusal yas!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, alınan kararla terör saldırılarında hayatını kaybedenler için 3 gün ulusal yas ilan edildiğini açıkladı.
Ankara’da bazı STK’lar tarafından düzenlenen emek, barış ve demokrasi mitingi öncesinde toplanma alanı olan Ankara Garı önünde yaşanan patlamaya ilişkin Başbakanlık Çankaya Köşkü’nde açıklama yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu, 3 gün ulusal yas ilan edildiğini açıkladı.
Saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine taziyelerini sunan Davutoğlu, “Bu çerçevede bugün aldığımız karar ile Sayın cumhurbaşkanımızla istişare ederek, terör saldırılarında hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, şehit polislerimiz, askerlerimiz, korucularımız için 3 günlük yas ilan etme kararı aldık. Bu karar ile terörü yapan kim olursa olsun, terör hangi kesimden gelmiş olursa olsun, kimi mağdur etmiş olursa olsun hepsine karşı 78 milyonun ortak hissiyatına tercüman olacağımıza inanıyorum. Bugünler zor süreçlerden geçilen günler, her zamankinden birliğe, beraberliğe ihtiyaç hissettiğimiz günler” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021