SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu Olsun

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu Olsun

A - +

Aksaray Haberleri - 24.07.2019 - 10:25

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu Olsun

Türk-İş Aksaray İl Temsilcisi Türk Metal Sendikası Aksaray 1 Nolu Şube Başkanı Muhterem TAŞDEMİR; 24 Temmuz, Türk basın tarihinin önemli dönüm noktalarından biridir .

Basın, toplumsal yaşamın en önemli unsurlarından biridir. Daima gelişen ve zenginleşen yapısıyla insanımızın temel ihtiyacı, milletimizin ortak sesidir.

Basın, ülke olarak gelişmemizin, kalkınmamızın, güçlenmemizin ve hedeflerimize ulaşmanın en önemli kurumlarından biridir. Her türlü gündemi, ülkemizin hedefleri doğrultusunda, milletimizin duygu, beklenti ve ihtiyaçlarını uluslararası alana taşıma noktasında, çok büyük bir sorumluluk üstlenmekte ve 7/24 bu sorumluluğu yerine getirmektedir.

Basınımız, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirecektir.

Bu yolda emek veren tüm basın çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Hayırlı hizmetlerde bulunarak ebediyete intikal edenleri rahmetle anıyoruz. Böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için halen emek veren; başta Aksaray ’ımızda görev yapan basın emekçilerimiz olmak üzere , tüm basın çalışanlarının ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ’nı kutlar ; sağlık, başarı ve esenlikler dileriz .

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021