SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 24 Haziran Anadolu`yu hakir görenlerle yüzleşeceğimiz tarihtir

24 Haziran Anadolu`yu hakir görenlerle yüzleşeceğimiz tarihtir

A - +

Aksaray Haberleri - 21.06.2018 - 13:37

24 Haziran Anadolu`yu hakir görenlerle yüzleşeceğimiz tarihtir

Aksaray Kadın Kolları`nın düzenlediği kahvaltı programında kadınlara seslenen TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, 24 Haziran`da Türkiye`nin gelecek 100 yılını şekillendirmek için vatandaşların sandığa gideceğinin altını çizerek, “24 Haziran Anadolu`yu hakir görenlerle, darbe ve işgal girişimleri ile bu kadim toprakların asıl sahibi aziz milletimizi yönetimden uzak tutmak isteyenlerle yüzleşeceğimiz tarihtir” dedi.

24 Haziran seçimlerine artık sayılı günler kala Aksaray`da ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak seçmenlerle buluşmaya devam ettiklerini anlatan TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz “Hem güçlü Meclisin hem güçlü başkanın oluşması güçlü Türkiye açısından çok önemlidir. Milli iradenin sandığa yansımaması için benzemeler ittifakını kuranlara, terör örgütünün sözcülerine, halen FETÖ`den medet umanlara başta hanım kardeşlerimiz olmak üzere aziz milletimiz sandıkta gereken cevabı verecektir” dedi.

AK Parti iktidarlarının 16 yılda ayağında pranga olmayan tam bağımsız Türkiye’yi inşa etmek için gece gündüz çalıştığını kaydeden TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz “16 Nisan`da milletimiz yüzde 50`nin üzerinde bir oy oranı ile kaos, kriz ve darbelere açık olan yönetim sistemini değiştirmeye karar verdi. Bugüne kadar milletimizin verdiği kararlar hiç yanlış olmadı. 16 Nisan`da aslında aziz milletimiz ‘darbeden, vesayetten, kumpastan, darbe girişimlerinden, işgal teşebbüslerinden bıktığını açıkça gösterdi. 24 Haziran seçimleri, 16 Nisan`da başlanan daha güçlü Türkiye yürüyüşünün taçlandırılmasıdır. Güçlü Meclis, güçlü başkan ve güçlü Türkiye diyerek yola çıktık. Yerli ve milli, dik duruşa sahip, kendi geleceğini belirleyen Türkiye, artık şahlanmanın eşiğinde. Bunu en iyi bilen ve anlayan da kadınlarımız” dedi.

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, 24 Haziran`da Türkiye`nin gelecek 100 yılını şekillendirmek için vatandaşların sandığa gideceğinin altını çizerek, “24 Haziran Anadolu`yu hakir görenlerle, darbe ve işgal girişimleri ile bu kadim toprakların asıl sahibi olan aziz milletimizi yönetimden uzak tutmak isteyenlerle yüzleşeceğimiz tarihtir” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021