SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 2. Obezite Destek Toplantısı Yapıldı

2. Obezite Destek Toplantısı Yapıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 01.07.2019 - 13:40

2. Obezite Destek Toplantısı Yapıldı

Obezite destek toplantısının 2.sinde konu insülin direnci ve kilo verme üzerine etkisi idi. İl Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya kilo ve şeker hastalığı sorunu olan hastalar ile bu nedenle Obezite ve Metabolik cerrahi geçiren hastalar katıldı.

ASÜ Tıp Fakültesi Genel Cerrahi ABD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Namık Özkan moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıya ilgi oldukça yüksekti.

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Endokrinoloji Uzmanı Dr. Şule Canlar; insülin direnci ve insülin direncinin zayıflama üzerine etkisi ve tedavisi hakkında bilgi verdi.

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi diyetisyenlerinden Dyt. Cansu Ilıkan ise insülin direnci olanlarda beslenmenin nasıl yapılması gerektiği konusunda bir sunum yaptı.

Toplantı sonunda katılımcılarla karşılıklı sohbet havasında geçen programda hastalar Obezite ve Metabolik cerrahi ameliyatlarının öncesinde yapılacak olan hazırlıklar ve cerrahi sonrasındaki durumlar hakkında bilgiler verildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021