SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 2. El Oto Alım ve Satım Mesleki Yeterlilik Sınavları ATSO’da Başladı

2. El Oto Alım ve Satım Mesleki Yeterlilik Sınavları ATSO’da Başladı

A - +

Aksaray Haberleri - 08.08.2018 - 15:18

2. El Oto Alım ve Satım Mesleki Yeterlilik Sınavları ATSO’da Başladı

İkinci el oto alım ve satım işinde uygulamaya koyulan Mesleki Yeterlilik Belgesi kapsamında sınavlar Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasında başladı.

TOBB MEYBEM tarafından yapılan yazılı ve uygulamalı sınavlara katılan adaylar Ticaret ve Sanayi Odasına hizmetlerden dolayı teşekkür ederken diğer adaylara başarılar dilediler.

500 Kişinin başvurduğu mesleki yeterlilik belgesi sınavları 10 gün boyunca her gün 50 kişinin katılımı ile yapılırken sınav için ATSO Hizmet Binasının arkasında uygulama alanı oluşturuldu.

ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ “BÖLGEDEKİ EN FAZLA KATILIM AKSARAY’DA”

Aksaray’da İkinci El Oto Alım Satımı işi yapacak olanların almak zorunda oldukları Mesleki Yeterlilik Belgesine Lise Mezunu Olmayanların yoğun ilgi gösterdiklerini belirten Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklamada; “ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile MEYBEM A.Ş tarafından İkinci el oto alım ve satım işi için gerekli olan Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavına giren ve girecek olan üyelerimize ve vatandaşlarımıza öncelikle başarılar diliyorum. En son edindiğimiz başvuru rakamlarına baktığımız zaman TR 71 bölgesi içerisinde en fazla başvuru şehrimizde yapılmıştır. Lise Mezunu olmayanlar için yapılacak olan sınava 500’ün üzerinde katılım olmuştur.

Sınavlarımızın uygulama bölümü için hizmet binamızın arkasında bir alanı sınav için uygun alan şartlarını karşılayacak şekilde dizayn ederek üyelerimizi ve vatandaşlarımızı zorlanmadan sınavlarını tamamlamalarını sağlıyoruz. Katılımın fazla olmasından dolayı 10 gün sürecek olan sınavlara günlük ortalama 55 kişi katılacaktır. Bu anlamda bir kez daha tüm adaylara İş dünyamız ve Yönetim Kurulumuz adına başarılar diliyorum” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021