SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 16 Nisan Ülkemiz İçin Bir Milat Olacak

16 Nisan Ülkemiz İçin Bir Milat Olacak

A - +

Aksaray Haberleri - 13.04.2017 - 10:19

16 Nisan Ülkemiz İçin Bir Milat Olacak

16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Halk Oylamasına sayılı günler kala Aksaray’da Ak Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen Mahalle toplantıları halk tarafından çok büyük destek gördü.

Ak Parti Kadın Kolları Teşkilatı tarafından Küçük Bölcek Mahallesinde düzenlenen mahalle toplantısına Ak Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Milletvekilleri ve Başkan Yazgı, yaptıkları konuşmada daha sağlam bir gelecek için referandumun ne kadar çok önemli olduğundan bahsettiler.

Milletvekili Mustafa Serdengeçti vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada “Çocuklar bu güzel hayatın neşesi. Yapılan her iş çocuklar için. Onlar bizim geleceğimiz. Bütün bu işlerin amacı da bu çocuklarımıza hizmet etmek için. Referandumu da aslında çocuklarımız ve geleceği için yapıyoruz. Bu çocukların geleceği garanti olsun. Hep istikrar olsun. Türkiye hep güçlü olsun diye yapıyoruz. Halkımızda zaten bunun farkında Allah bu yavrularımızın her birisine güzel kaderler yazsın. Onları esirgesin korusun. Sizleri de muhafaza etsin. Sağ olun var olun.” Dedi.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise konuşmasın “ 16 Nisan’da ne yapıyoruz. Hep birlikte Evet diyoruz. Çocuklarımızın memleketimizin geleceği için ekmeğimiz aşımız ve rızkımız için inşallah milletimiz kararını verdi. Pazar günü sandık başına varıyoruz. Evet, mührünü basıyoruz. Allah razı olsun hepinizden” Dedi.

Başkan Yazgı’ da konuşmasında 16 Nisan Pazar günü yapılacak Referandumun çocuklarımız, milletimiz ve ülkemizin geleceği için çok önemli olduğunun altını çizerek Aksaray halkının ve tüm milletimizin Evet diyerek en doğru kararı vereceğine inandığını ve 16 Nisan Ülkemiz İçin Bir Milat Olacak sözlerini kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ile Mustafa Serdengeçti yüzlerce çocuğa çeşitli hediyeler dağıtarak çocukları sevindirdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021