SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 15 yıldır sahipsiz olan Aksaray’a borcumu ödemek için adayım

15 yıldır sahipsiz olan Aksaray’a borcumu ödemek için adayım

A - +

Aksaray Haberleri - 21.06.2018 - 12:09

15 yıldır sahipsiz olan Aksaray’a borcumu ödemek için adayım

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk Laleli mahallesinde vatandaşlarla buluştular. CHP Aksaray Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk yaptığı açıklamada, CHP Aksaray’da son 4-5 seçimi baz aldığımızda ilk defa bu kadar kamuoyunda seçim kazanmaya yakın, iddialı bir seçime girmektedir. Teşkilat yapısı tek vücut bütünleşmiş durumda adeta zafere odaklanmış durumda çalışmaktadır. 3-4 koldan sahadayız.

MUHARREM İNCE’YE BÜYÜK GÜVEN VAR

Ertürk konuşmasında, Sahaya indiğimiz de ne anlatıyorsunuz diye sorulduğunda ise, Muharrem İnce Cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra, Aksaray bölge olarak CHP’nin en zayıf olduğu bölge idi. Burada çok ciddi ivme yakalamıştır. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin heyecanı, rüzgarı sahada çok net şekilde görülmektedir. Seçmenlerimizin Muharrem İnce’ye duyduğu güven ondan beklentileri umutları yüksek düzeydedir. Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adayı olması ile CHP tabanı ilk defa bu kadar iktidar olmaya inanmıştır. İktidar olmak için çalışmaktadır.

CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZIN VAATLERİNİ ANLATIYORUZ

CHP Aksaray Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk, Sahada seçmenlerimize bir yandan Cumhurbaşkanı adayımızı anlatıyoruz. Cumhurbaşkanı adayımızın projelerini vaatlerini toplumun her kesimine sunmuş olduğu projelerini anlatıyoruz.

NİÇİN ADAY OLDUĞUNU ANLATTI

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk niçin adayı olduğunu da şöyle anlattı. Aday olmamda örgütümüzün talebi ile birlikte ana etken olması ile birlikte Aksaray’ın hizmet alması anlamında ve hizmet almaya etken ciddi bir yönetici eksik olması, gerek milletvekili gerek belediye başkanı anlamında Aksaray’ımızın 15 yıldır sahipsiz olması, benimde üniversiteyi okuduğum, ticaret yaptığım bu şehre borcumu ödemek için Milletvekili adayı oldum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021