SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

A - +

Aksaray Haberleri - 16.07.2018 - 11:28

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Aksaray Şehitliğinde anma töreni düzenlendi.

Aksaray Valisi Aykut Pekmez Adalet ve Kalkınma Partisi Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ayhan Demir, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yusuf Şahin protokol üyeleri, gaziler ve 15 Temmuz şehitleri yakınlarının katıldığı tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Okunan Kur’anı Kerim’in ardından Vali Aykut Pekmez ve beraberindeki heyet ile 15 Temmuz Şehidi Emniyet Müdürü Önder Güzel ile şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktı.

İl Müftü Vekili Yaşar Zengin’in şehitler için dua etmesiyle buradaki anma töreni sona erdi.

-Şehitler için Mevlid-i Şerif Okundu

Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emniyet Müdürü Ali Karabağ ve diğer protokol üyeleri ile birlikte Ulu Camiinde öğle namazına müteakip şehitler için okunan Mevlid-i Şerif’i dinledi.

Şehitler için yapılan 111 Hatim Duası ve Mevlid-i Şerif Duasının ardından Aksaray Belediyesi tarafından vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021