SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 15 Temmuz Bir Kurtuluş Destanı

15 Temmuz Bir Kurtuluş Destanı

A - +

Aksaray Haberleri - 11.01.2017 - 12:47

15 Temmuz Bir Kurtuluş Destanı

Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti tarafından düzenlenen “15 Temmuz Bir Kurtuluş Destanı” adlı konferans büyük ilgi gördü. Aksaray’da, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında gerçekleştirilen ve her anlamda dolu dolu geçen programa özellikle gençler yoğun katılım gösterdi.
Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti (AGYC) tarafından düzenlenen ve Gazeteci Yazar Osman Altınışık’ın konuşmacı olarak katıldığı “15 Temmuz Bir Kurtuluş Destanı” isimli konferans büyük ilgi gördü. Aksaray Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa Aksaray Vali Yardımcısı Kubilay Ant, AK Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay, Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, il protokolü, sivil toplum kuruluşu başkanları, Aksaray Gençlik Merkezi Genç Gönüllüler Kulübü ve çok sayıda davetli katıldı.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde önemli bir gazeteci yazar meslektaşlarını Aksaray ile buluşturmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren AGYC Başkanı Celil Acar, konferansın sonunda, AGYC tarafından düzenlenen fotoğrafçılık kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere de sertifikalarının dağıtılacağını ifade ederek, “meslektaşlarımız için mesleki eğitim kurslarına devam edeceğiz” dedi. Ankara’da, 15 Temmuz gecesinin canlı tanığı olan ve konferansa konuşmacı olarak katılan Gazeteci Yazar Osman Altınışık, Ankara’da o gece neler olduğunu anlattı.
Salonu dolduran, her yaş ve mevkiden Aksaraylının Altınışık’ın ‘o geceye’ dair anlattıklarını, büyük bir dikkat ve üzüntüyle dinledikleri gözlerden kaçmadı.
Soru cevap bölümünün ardından programın diğer bölümlerine geçildi. Programda, Aksaray Vali Yardımcısı Kubilay Ant ve Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut da birer konuşma yaparak, gazetecilerin çok zor şartlarda görev yaptıklarını dile getirdi ve kendilerine teşekkür ettiler. AGYC’nin düzenlediği ve özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği konferans programı, Osman Altınışık’ın Bir Kurtuluş Destanı isimli kitabını imzalayarak dağıtması ve gazetecilerin ‘Haber Fotoğrafçılığı” sertifikalarını teslim almalarının ardından sona erdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021