SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 15.Günebakan Sertifikası Otel Ahsaray’a Verildi

15.Günebakan Sertifikası Otel Ahsaray’a Verildi

A - +

Aksaray Haberleri - 15.09.2015 - 17:13

15.Günebakan Sertifikası Otel Ahsaray’a Verildi

Aksaray Belediyesi tarafından gıda sektörü işletmelerinde tam hijyen sağlamak amacıyla başlatılan Günebakan projesi her geçen gün daha da büyüyerek yaygın hale geliyor.

Sertifika almak için müracaat eden işletmeler arasında bulunan Mehmet Tıpırdamaz’a ait Ahsaray Otel, yapılan değerlendirme sonrasında 91 puan alarak Günebakan Sertifikası almaya hak kazandı.
Daha önce 14 işletmenin almaya hak kazandığı Günebakan Sertifikasında bu sayı Ahsaray Otel ile 15’e yükseldi.

Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Baydar sertifika töreninde yaptığı konuşmada Her yerde Günebakan çiçeklerinin açtığını ifade ederek “Günebakan sertifika törenlerimiz devam ediyor. Bugünde Günebakan projemiz için Ahsaray oteldeyiz. Gerçekten güzel nezih bir ortam oluşturmuşlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Değerlendirme de 91 puan aldılar. Bu anlamda da ben kendilerini tebrik ediyorum. Kasım 2014 de Günebakan projemize başladık. İlkini has döner ve belediyemiz işletmelerine vermekle başlattığımız Günebakan sertifikası gün geçtikçe daha çok talep ediliyor ve artıyor. Her yerde Günebakan çiçekleri açıyor.15. Günebakan sertifikamızı da hayırlı uğurlu olması dileği ile Ahsaray otele veriyoruz”şeklinde konuştu..

Otel Sahibi Mehmet Tıpırdamaz ise sözlerine şehit ve gazileri anarak başladı. Tıpırdamaz konuşmasında şu görülere yer verdi “Vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize de Cenabı Allah’tan acil şifalar diliyorum. Bütün güvenlik güçlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun diyorum. Bütün şehit ailelerine de Emir Allah’tan başları sağ olsun diyorum. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum.
Cenabı Allah nasip etti. Anadolu A.Ş bünyesinde Otel Ahsaray diye bir otel açtık. Vatanımıza milletimize insanlarımıza hizmet olsun diye. Bu arada kendi bünyemize 50’ye yakın arkadaşımıza iş istihdamı sağladık. Katma değer üretip Aksaray’ımıza ve ülkemize hizmet etmeye çalışıyoruz.
Bu arada bir projeyi başlattığından dolayı Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ediyorum Şükranlarımı sunuyorum

Yapılan konuşmanın ardından Başkan Yardımcısı Serdar Baydar, Otel sahibi Mehmet Tıpırdamaz’a Günebakan sertifikasını takdim etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021