SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 14 Şubat Sevgililer Günü

14 Şubat Sevgililer Günü

A - +

Aksaray Haberleri - 05.02.2018 - 10:49

14 Şubat Sevgililer Günü

Aksaray PTT Başmüdürü Ali İrfan GÖNÜL yaptığı yazılı açıklamada; Şirketimizce verilen hizmetlerimizin vatandaşlar tarafından bilinirlik ve tercih oranlarını arttırmak amacıyla özel gün ve bayramlarda hizmet içerikli kampanyalar düzenlenerek Başmüdürlüğümüzce tanıtım faaliyetlerinde bulunulmaktadır.

Bu kapsamda 2018 yılı Sevgililer Günü için Şirketimizce kampanya düzenlenmiş olup, tebrik kartları posta ücreti müşteriden tahsil edilmek kaydıyla ücretsiz olarak tüm PTT Merkez ve PTT Şubelerinden temin edilebilir. Ayrıca, tüm özel günlerde olduğu gibi kampanyadan önceki 5 işgünü içerisinde (7-8-9-12-13 Şubat 2018) postaya verilen Posta Kargosu ve APS Kurye gönderilerine yurtiçinde %25 indirim (Herhangi bir indirimden faydalanan gönderilere ayrıca bu indirim uygulanmaz) uygulanacaktır.

Şirketimizce özel gün ve bayramlarda müşterilerimize hizmet içerikli kampanyalar düzenlendiğinde vatandaşlarımızın bu hizmetlerden faydalanmalarını sağlamak amacıyla Aksaray PTT Başmüdürlüğümüzce yazılı basın ve görsel basın yolu ile duyurular yapılacaktır.

Ayrıca, Genel Müdürlüğümüzün 2018 yılı hedefleri içerisinde bulunan PTT işyerleri sayısının arttırılmasına yönelik hedeflere ulaşmak için yeni PTT şubeleri açmayı planladık. Başmüdürlük olarak Aksaray Merkezde 5 Şube ile faaliyet göstermekte iken Genel Müdürlüğümüzün PTT şube sayısını arttırma hedefleri doğrultusunda Aksaray Merkezde yeni 3 adet PTT Şubesinin açılış aşamasına getirilmesini sağladık.

Aksaray Merkezde Hassas PTT Şubesi, Pınar PTT Şubesi ve Aksaray Üniversitesi Kampüsü içerisinde Üniversite PTT Şubesi adı altında işyerlerimizi en kısa zamanda açarak hizmete sunacağız.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021