SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 12 Haziran Dünya Çocuk İşçiliği İle Mücadele Günü kutlandı

12 Haziran Dünya Çocuk İşçiliği İle Mücadele Günü kutlandı

A - +

Aksaray Haberleri - 13.06.2019 - 9:37

12 Haziran Dünya Çocuk İşçiliği İle Mücadele Günü kutlandı

12 Haziran Dünya Çocuk İşçiliği ile Mücadele Günü dolayısıyla Çalışma ve İş Kurumu Aksaray İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ortak organizasyonunda etkinlik düzenlendi.

Okçuluk Salonunda düzenlenen etkinliğe Vali Ali Mantı, Vali Yardımcısı Mustafa Türkcan, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Mahmut Akkuş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan ve çocuklar katıldı.

Okçuluk dalında Aksaraylı sporcuların önemli başarılar elde etmeye başladığını ifade eden Vali Ali Mantı yaptığı açıklamasında; Dünya Çocuk İşçiliği ile Mücadele Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte çalışma potansiyeli olan çocukların çocukluklarını yaşaması adına spora yönlendirilmesi, çocukların gençliğini ve çocukluğunu yaşamalarına dikkat çekme amacını taşıdığını söyledi.

Etkinliğe katılan çocukların okçulukla ilgili eğitim çalışmalarını izleyen Vali Ali Mantı çocuklarla hedefe ok attı. Vali Ali Mantı Aksaray da toplumun her kesiminin özellikle çocukların sportif faaliyetlere katılımlarının sağlanması amacıyla çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021