SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 100 Yeni Genç Üye AK Parti’ye Katılıyor

100 Yeni Genç Üye AK Parti’ye Katılıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 18.06.2018 - 10:21

100 Yeni Genç Üye AK Parti’ye Katılıyor

“GÜÇLÜ GENÇLERİMİZ İLE GÜÇLÜ İKTİDAR, GÜÇLÜ TÜRKİYE”

Türkiye tarihinde gençlere en çok değeri veren ve son yıllarda atılımları ile siyaseti de gençleştiren Türkiye’nin tek umudu AK Parti, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aksaray’da gösterdiği genç ve dinamik Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş ile gençleşen siyaset hız kesmeden yükseliyor. Genç Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş ise gençleşen siyasete her geçen gün yeni bir nefer eklerken, 19 Haziran’da Salı günü 100 yeni genç üye AK Parti ye katılacak…

AK Parti Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, seçme ve seçilme yaşını 18’e indiren AK Parti’nin böylelikle gençleri siyasete kazandırma gayretinin amacına ulaştığını belirterek, çıtanın daha da yükseltilmesi ve gençlerin siyasete, ülkeye ve ekonomi gibi bir ülkenin can damarı olan kollara yön vereceğini kaydetti. Gençlerin özellikle geçmiş yıllarda yaşanan yanlışlıkların, hataların çok iyi bilmelerinin önemini anlatan Milletvekili Adayı Muhammed Ataş, böylelikle gelecekte aynı hatalara düşülmeyeceğini kaydetti. Gençlerin artık siyasetin her kademesinde varlık göstereceğinin altını önemle çizen Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, “İstanbul’un fethiyle çağ açıp çağ kapatan ceddimizin kaç yaşında bu fethi gerçekleştirdiğini anlarsak, AK Parti ruhunu da anlayabiliriz. Maalesef ki geçmiş hükümetler döneminde gençler sadece angarya işlerde değerlendirilmiş, siyasette oy kullanabilmeleri bile mümkün görülmemiştir. AK Parti gençlere verdiği değeri seçme ve seçilme yaşını 18’e indirerek göstermiştir. Gençler artık siyasette 18 yaşından itibaren aktif rol alabiliyor. Ayrıca iş kurmak isteyen girişimci gençlerimiz için de her türlü desteği sağlıyoruz” dedi.

AK PARTİ GENÇLERLE GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

AK Parti olarak gençlere ciddi anlamda önem ve değer verdiklerini vurgulayan AK Parti’nin genç ve dinamik Aksaray Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, Seçilme yaşını ilk önce 30’dan 25’e daha sonra 25’ten 18’e indirdik. Hepimiz biliyoruz. Muhalefet buna şiddetle karşı çıktı. Çünkü muhalefet gençlere güvenmiyor, güvenemiyor. Biz ise gençlerimize sonuna kadar güveniyoruz, güvenmeye de devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu 2023-2053-2071 hedefleri var. Bu hedeflere başarıyla, inançla ulaşmak, geleceğin güçlü ve büyük Türkiye’sini inşa etmek için güçlü iktidarlara ihtiyaç var. İşte başkanlık sistemi, güçlü iktidarları ve güçlü Türkiye’nin oluşmasını sağlayacak. 24 Haziran seçimlerinde gençlerin en doğru kararı vereceklerine inancımız tamdır” dedi.

“ÜLKEMİZ GENÇ NÜFUS BAKAMINDAN ÇOK ŞANSLI”

AK Parti’nin gençlere verdiği değer ve önem ile birlikte geçmişten bugüne gençlerle birlik ve beraberlik içerisinde çalışan, önceki dönem AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi için gösterilen 600 milletvekili adayından 57 tanesinin 25 yaş altı olduğunu kaydetti. Türkiye’nin genç nüfus bakımından birçok dünya ülkesinden daha şanslı olduğuna değinen Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, “Türkiye’mizdeki genç nüfusumuzun enerji, kabiliyet ve başarı potansiyelinin çok iyi değerlendirilmesi lazım gelir. Gençlerimizin siyasete, ülkemizin yönetimine ve ekonomiye katılmaları kesinlikle şarttır. Bu kapsamda geçmişten bu güne AK Parti olarak önemli atılımlar, projeler gerçekleştirdik” dedi.

“24 HAZİRAN SEÇİMİ, ÜLKEMİZİN OLDUĞU KADAR GENÇLERİMİZ İÇİNDE ÇOK ÖNEMLİ BİR SEÇİM”

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçiminin gençler için de son derece önem arz eden bir seçim olduğunun altını çizen Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, Gençlerimiz 18 yaşından itibaren nasıl seçme yetkisine sahipse, aynı şekilde seçilme hakkına da sahipler. Bu kapsamda 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi, Türkiye tarihinin en önemli seçimi olduğu kadar gençlerimizin siyasette dinamizmini heyecanını göreceğimiz önemli bir seçim olacak. Meclisimiz daha genç olacak ve daha güçlü Türkiye’nin kapılarını açacak. Muasır medeniyet seviyesine ulaşma yolculuğumuzda en büyük gücümüz yine gençlerimiz olacak. Gençlerimizin vizyonu, dünyaya bakışı, enerjisi Türkiye’nin önünü açarak yeni bir vizyon çizecek, gelecek hedeflerimizi yakalamamıza imkan sunacak” şeklinde konuştu.

100 YENİ GENÇ ÜYE AK PARTİ’YE KATILIYOR

Gençlerle olan çalışmalarını hız kesmeden aralıksız olarak sürdürdüğünü dile getiren Muhammed Aktaş, “19 Haziran Salı günü saat 20.00’de TOKİ 3’üncü etapta 100 genç üyemizin AK Parti’ye katalım töreni olacak. Bu programa da tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021