SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 100 Dolar ve Euro Bozdurana 3 Somuncu Baba Ekmeği Bedava

100 Dolar ve Euro Bozdurana 3 Somuncu Baba Ekmeği Bedava

A - +

Aksaray Haberleri - 09.12.2016 - 8:15

100 Dolar ve Euro Bozdurana 3 Somuncu Baba Ekmeği Bedava

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka, ‘Dolarlarınızı bozdurun, altına, Türk Lirası’na çevirin’ çağrısı yapması tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da vatandaşlar tarafından kabul gördü.

Aksaray’da yaşayan vatandaşlar, 15 Temmuz darbe girişiminin ardındaki süreçte Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozmak için elindeki dolar ve Euro’ları bozdurmaya devam ediyor.

Bazı İşletme sahipleri çeşitli kampanyalarla vatandaşların dövizlerini TL’ye çevirmesi için çağrıda bulunurken, Aksaray Belediyesine ait Somuncu Baba Fırınında da “100 Dolar ve Euro bozdurana 3 Somuncu Baba ekmeği bedava” şeklinde kampanya başlatıldı.

Vatandaşlar, Türkiye üzerine oynanan oyunları bozmak adına Somunca Baba Fırınına gelerek hem 3 adet ekmeği bedava alıyorlar. Hem de dolar ve Euro’larını bozdurup kampanyaya katkı sağlıyorlar.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ” Doları ve Euro’su olanlar gelsin parasını altına dönüştürsün. Gelsin parasını TL’ye dönüştürsün. Bu adımı attığımız sürece birilerinin oyunu da bozulacaktır” çağrısı üzerine Aksaraylı vatandaşlara seslenerek “Bu ülke, bu vatan bizim. Gelin hep birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına kulak vererek, dolar ve Euro’ları bozdurup ülkemiz üzerine oyun oynamak isteyen hainlerin oyunlarını bozalım” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021