SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 1 Kasım’da Seçimlere Huzur ve Güven Ortamında Gidilecek

1 Kasım’da Seçimlere Huzur ve Güven Ortamında Gidilecek

A - +

Aksaray Haberleri - 11.09.2015 - 14:43

1 Kasım’da Seçimlere Huzur ve Güven Ortamında Gidilecek

Aksaray Milletvekili Nevzat PALTA Gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu

Palta yaptığı açıklamada :

“Son günlerde Milletimizin ve bütün kamuoyunun yakından takip ettiği Terörle mücadele kapsamında yürütülen faaliyetler azim ve kararlılıkla devam etmektedir. Bu Mücadelenin temel amacı Öncelikle Bölgenin bütün terör unsurlarından arındırılması ve vatandaşlarımıza sunulan adalet, eğitim, sağlık, ulaşım ve güvenlik hizmetlerinin tesis edilmesidir. Bu kapsamda alınan bütün tedbirler ki bunun içerisinde sokağa çıkma yasağı ve güvenlik bölgesi uygulamaları da tamamen bu minval üzeredir.

Son dönemde Cizre de vuku bulan hadiselerde Devletimiz alınması gereken tedbirlerde bir an bile tereddüt etmeden gereğini yaparken, Cizre halkının insani tüm ihtiyaçlarının karşılanması, sağlık, gıda gibi ihtiyaçları için azami düzeyde özen gösterilmektedir. PKK Terör örgütünün ve uzantısı siyasi gurubun amacı ayrışmayı bu bölgede derinleştirecek olaylara zemin hazırlamaktır. Fakat şunu herkes çok iyi bilmedirler ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti Ülkesinde huzur ve güveni sağlamaya muktedirdir. Yapılan mücadelenin neticesinde çok önemli sonuçlar alınmaktadır.

Bütün bu yaşanan olaylara tepkimizi Demokrasi ve hukuk kuralları çerçevesinde ortaya koymalıyız. Ayrıca PKK ile Kürt kökenli kardeşlerimizi hiçbir zaman eşleştirmeden düşünmek zorundayız. Uluslar arası güçlerin Taşeronluğunu yapan PKK Terör örgütünün ülkemizdeki asıl amacı 1000 yıllık ortak tarihi ve derinliği olan bu kardeşliğe zarar vermektir. Milletimizin bu dönemi sağduyulu bir şekilde geride bırakacağına Milli Birlik ve Beraberliğimizin asla bozulmayacağına yürekten inanıyorum.” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021