SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 1 Kasım’da milletimiz yeniden AK Parti diyecek

1 Kasım’da milletimiz yeniden AK Parti diyecek

A - +

Aksaray Haberleri - 15.09.2015 - 15:59

1 Kasım’da milletimiz yeniden AK Parti diyecek

AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı İşadamı Ömer Gümüşay, ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılardan 1 Kasım seçimlerinin ardından çıkacağını söyledi.

7 Haziran seçimlerinin ardından ülkemizde hükümetin oluşamaması, koalisyonun kurulamamasından dolayı bir yandan ekonomik biryandan de terör belası ülkemizi 13 yıldır yaşanmaya sorunları yaşamak zorunda kaldık. 1 Kasım seçimleri ile birlikte ülkemizin yeniden AK partinin tek başına iktidara geleceği ve yaşanan ekonomik ve terör belasından da kurtulacağını söyledi.

Niçin AK Partiden aday adayı oldun sorunu da cevaplandıran İşadamı Ömer Gümüşay, 13 yıldır ülkemizde insanların yaşam düzeyi üst seviyeye çıktı. Zenginle fakir arasındaki mesafe kapatıldı. İnsanlar daha huzurlu yaşamaya başladı. Ülkemizde yaşanan sağlık, ulaşım, eğitim gibi sorunları aştık. Milletimiz istediği hastanede tedavi oldu. İstediği eczane de ilacını aldı. Bayramdan sonra okullar açılacak. Öğrencilerimiz kitaplarını masalarında bulacaklar, akıllı tahta ve tabletleri ile derslerini takip edecekler. Milletimiz AK Partinin hazırladığı kredi ve düşük faizlerle ev ve araba sahibi oldular. Hayatı daha ucuza yaşadılar. Ülkemizde refah düzeyi yükseldi. Ulaşım konusunda çok büyük mesafeler kat ettik. Marmaray ile iki kıta birbirine tüp geçitler bağlandı. Ülkemiz duble yollarla donatıldı. Ulaşımın daha kolay olması için dağlar delindi, tüneller açıldı. Milletimiz bunu görüyor ve biliyor. Türkiye’nin gelişimini gören bazı ülkeler bunu kıskandı. Türkiye’nin büyümesini önlemek isteyenler oldu. Ancak milletimiz oynanan büyük oyuna gelmeyecektir. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’yi yeniden daha güçlü şekilde iktidara taşıyacaktır.

13 yıldır devam eden gelen istikrar 1 Kasım’dan itibaren kendisini gösterecek ve 2023 Türkiye’sinde hem Aksaray’îmız hem de milletimiz dünyanın yaşam düzeyi en iyi ülkeleri arasında yerini korumaya devam edecektir” dedi.

Ben de AK Partiden milletvekili aday adayı olarak hem Aksaray’ımızın hem de ülkemizin gelişimi için Türkiye Büyük Millet Meclisinde katkı sağlamak istiyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021