SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 07-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası

07-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası

A - +

Aksaray Haberleri - 08.01.2018 - 12:22

07-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı 07-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla bir açıklama yaparak Aksaray’daki görme engelli tüm vatandaşların Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası’nı kutladı.

Başkan Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Belediyesi olarak engelli insanların hayatını kolaylaştırmak amacıyla önemli düzenlemeler yaptıklarını kaydetti.

Başkan Yazgı, “Engellilerimiz toplumumuzun ayrılmaz birer parçası. Engellilerimiz için ne yapsak azdır. Çocuklarımızın hayata tutunabilmeleri için onlar engelli sanat atölyesi açtık. Belediye Meclisimizden alınan kararla İndirimli su uygulamamız devam ediyor. Toplu Taşıma araçlarımız engellilere uyumlu ve engellilere ücretsiz. Yine engelli şarj istasyonlarımız insanlarımıza hizmet veriyor. Yine yollarımız ve kaldırımlarımızı yaparken engellilere uyumlu olmasına özen gösteriyor, çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz” diye konuştu.

Başkan Yazgı, Toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla dünyada her yıl 07-14 Ocak tarihleri arasında kutlanan Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla Aksaray’da ki tüm görme engelli vatandaşların bu anlamlı haftasını kutladı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021